Kosárlabda: Fontos kupamérkőzés előtt áll a Békéscsaba

2022. november 20. 12:13 | Papp Ádám Sándor

Hepp Kupa mérkőzéssel folytatja szereplését szerdán a férfi kosárlabda NB II Keleti Csoportjában szereplő Békéscsabai Kosárlabda Klub.

A viharsarki együttes számára jól kezdődött a 2022/23-as kiírás az NB II Keleti Csoportjában, Lackó Róbert csapata négy mérkőzést követően hibátlan mérleggel vezeti az osztályt. A csabai kosárlabdázók szerdán a Hepp Kupában folytatják szereplésüket, ahol a két osztállyal magasabban szereplő Nagykőrösi Solymok KE gárdája lesz az ellenfél. Az NB I/B Piros csoportjában lévő Pest megyei gárda a bajnokságban nem remekel: kilencből kétszer tudtak diadalmaskodni, így az utolsó előtti helyet foglalják el. A nagykőrösiek a sorozat harmadik körében csatlakoznak be a küzdelembe, míg a Békéscsaba a Hepp Kupa második fordulójában 101:84-re győzte le a Tiszakécske csapatát.

– Kemény, fizikális csatára számítok. Biztosan megpróbálnak majd visszavágni a tavalyi vereségért, ami nyilván extra motivációt ad majd nekik. Nagyon jól dolgoztunk a héten, meg fogunk tenni mindent, hogy ez ne sikerülhessen nekik – nyilatkozta a klub hivatalos weboldalán Lackó Róbert vezetőedző. 

A Békéscsabai KK - Nagykőrösi Solymok KE Hepp Kupa mérkőzés szerdán 19 óra 30 perctől kezdődik az Evangélikus Sportcsarnokban.

További programok »

FEL