Kosárlabda: Magabiztos csabai győzelem a Cegléd ellen

2023. március 25. 19:29 | Papp Ádám Sándor

Fölényes, 100:56-os sikert aratott a férfi kosárlabda NB II Keleti Csoportjában a Békéscsabai Kosárlabda Klub szombaton a Ceglédi KE II. gárdája ellen.

Az összecsapást a vendégek kezdték magasabb hőfokon, az első negyedet követően négypontos előnyhöz jutott a ceglédi gárda. A második tíz perc már teljesen a Békéscsabáról szól: Lackó Róbert csapata fokozatot váltott mind támadásban, mind védekezésben, így 50:37-re fordított a házigazda a nagyszünet előtt.

A fordulást követően ugyan visszaesett a csabaiak támadójátéka, azonban tovább növelték a nyomást ellenfelükre védekezésben. A harmadik negyed végén tovább nőtt a csapatok közötti különbség, a Békéscsabai KK már 68:46-ra vezetett. A csabaiak az utolsó negyedben sem vették le a gázpedálról a lábukat és 32:10-es periódust produkálva magabiztos, 44 pontos sikert arattak a Cegléd ellen.

A Békéscsaba győzelmével továbbra is hibátlan mérleggel vezeti az NB II Keleti Csoportját. Lackó Róbert együttese legközelebb március 30-án csütörtökön, a Tiszakécske otthonában lép pályára.

További programok »

FEL