Kosárlabda: Indul a rájátszás a Békéscsaba számára

2022. április 23. 08:10 | Papp Ádám Sándor

A DEAC második számú csapata ellen kezdi meg a férfi kosárlabda NB II Keleti Csoportjának rájátszását a Békéscsabai KK szombaton, hazai pályán.

A Békéscsaba eredetileg április 9-én kezdte volna meg a rájátszást a Szolnok ellen, de a vendégcsapat kérésére megbetegedés és sérülés miatt elhalasztották a találkozót. Azt az összecsapást április 28-án 19.30-tól pótolják majd a csapatok.

A csabai kosárlabdázók a második helyen végeztek az alapszakaszban, így a felsőházban harcolhatják ki azt, hogy továbbjussanak a keresztjátékba. Jancsika Árpád csapata szombaton az alapszakasz 4. helyezett DEAC-ot fogadja hazai pályán. A felek a 2021/22-es kiírásban két alkalommal találkoztak: a decemberi mérkőzést a debreceniek nyerték meg egy ponttal, míg a márciusi visszavágón a csabaiak 31 pontos sikert arattak.

Az ingyenesen megtekinthető mérkőzés 17 órától kezdődik a Békéscsabai Evangélikus Sportcsarnokban.

 

További programok »

Sport

Röplabda: Elkezdte a Eb-felkészülést az U17-es válogatott

A Horváth András edzette U17-es magyar csapat Dunakeszin készül a bő egy hónap múlva kezdődő Európa-bajnokságra. A július 11-én kezdődő magyar-szerb közös rendezésű kontinenstorna mérkőzéseinek Vrnjačka Banja mellett a Békéscsabai Városi Sportcsarnok ad otthont, és először rendezik 16 csapattal.
08:11
FEL