Kosárlabda: Csabai győzelem az alsóházi rangadón

2017. november 13. 15:59 | Kovács Dávid

Pénteken a Szolnok II. csapata ellen vereséget szenvedtek a békéscsabai kosarasok, de vasárnap újabb feladat következett. Tóth Tamás együttese az eddig nyeretlen Szentes gárdáját 76-68-ra verte a férfi NB II vasárnapi mérkőzésén.

A találkozót eredetileg két héttel ezelőtt rendezték volna, de akkor a kék mezes vendégek betegség miatt a mérkőzés elhalasztását kérték. Az összecsapást a hazaiak kezdték jobban, az első tíz perc után 18-16-ra a hazaiak vezettek. A második felvonásban is több hibával játszottak a csapatok, de Tóth Tamás gárdája pontosabban célzott, így a mérkőzés felénél 37-31-es előnyben volt.

A harmadik negyedben is a házigazda uralta az összecsapást, így 10 perccel a vége előtt tízpontos különbség alakult ki a csapatok között. A záró periódusban ugyan többször megpróbált visszazárkózni a szentesi együttes, azonban a hazaiak frissebbek maradtak az utolsó percekre. A vendégek szorossá tették a meccset, de a viharsarkiak otthon tartották a két bajnoki pontot. A vége 76-68-as hazai siker lett, amivel a békéscsabai csapat megkezdheti a felzárkózást a középmezőnyhöz.

 

 

További programok »

FEL