Kósa Lajos tartott fórumot a Fidesz-KDNP Békés megyei jelöltjeinek

2019. szeptember 4. 19:10 | Sipos Gábor

Szeptember 3-án, a jelölteket indító pártok közül elsőként a Fidesz-KDNP megyei jelöltlistáját hagyta jóvá a Békés Megyei Területi Választási Bizottság - jelentette be Békéscsabán Zalai Mihály, a Fidesz-KDNP Békés megyei listavezetője, kommunikációért felelős alelnök szerdán.

Zalai Mihály a Csabagyöngyében tartott fórum előtt ismertette a megyei közgyűlési listát, amely jogerőre emelkedett.

- Az elmúlt öt évben elért eredmények alapján nyugodt lelkiismerettel kérhetjük a megyei választópolgárokat, hogy a Békés megyei 74 településen támogassák a Fidesz-KDNP megyei listáját – mondta az alelnök.

Herczeg Tamás, a Fidesz megyei választmányának elnöke elmondta, hogy sikerült egyensúlyt teremteni a négy megyei választókerület között.

- Arra törekedtünk, hogy mind a négy választókerületből legyenek jelöltek a listán, és ez sikerült - hangsúlyozta Herczeg Tamás.

 

Herczeg Tamás; Kósa Lajos; Zalai Mihály (Fotó: Sipos Gábor)

 

A fórumon jelen volt Kósa Lajos, az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök. A politikus elmondta: azt a célt tűzik ki maguk elé, hogy a magyar települések döntő többsége olyan szolgáltatást, életminőséget és lehetőségeket kínáljon a lakóinak, ami megfelel az Európai Unió átlagának.

- A Fidesz a megye hetvennégy településén negyvennyolc polgármesterjelöltet és négy támogatott jelöltet delegál, ami megfelel az országos elképzelésnek, miszerint Magyarország négyötöd részében szeretnénk Fideszes polgármesterjelöltet állítani – emelte ki Kósa Lajos.

 

További programok »

FEL