Könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros Békéscsabán

2023. január 23. 13:15 | behir

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleseteknél helyszíneltek a rendőrök.

Békéscsabán, a Dessewffy utca és a Berényi út kereszteződésében 2023. január 20-án 4 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Munkácsy utca és az Andrássy út kereszteződésében 2023. január 20-án 8 óra után néhány perccel összeütközött két kerékpáros. A balesetben egyikük könnyebben megsérült. 

Köröstarcsa külterületén, 2023. január 20-án 9 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A mentők az autó vezetőjét súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Újkígyós közelében, 2023. január 20-án 20 óra 45 perc körül szintén egy autós letért az útról, felborult és fának ütközött. Ebben az esetben is megsérült a jármű vezetője, az ő sérülése nem súlyos.

Az egyik körösladányi üzlet parkolójában 2023. január 22-én 12 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nekitolatott egy gyalogos nőnek, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Miért nem ismerjük a rendőri karjelzéseket?

Múlt csütörtökön karos forgalomirányítás volt Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Dózsa György út kereszteződésénél. Általában rendőr általi forgalomirányítás akkor válik szükségessé, ha meghibásodik a rendőrlámpa, vagy ha a rendőrség munkatársai gyakorolnak. Ezúttal az utóbbi zajlott.
2023. szeptember 26. 18:53
FEL