Kigyúltak az ünnepi fények a Lencsési Közösségi Házban

2020. december 16. 15:50 | Such Tamás

Aki az elkövetkezendő napokban a Féja Géza téri intézménynél jár, az egyik ablakban a címképünket láthatja eredetiben – 16 és 20 óra között kivilágítva is. (A másik ablakom keresztül mást is.)

„Sajnáljuk, hogy adventkor a járványhelyzet miatt nem tudunk látogatókat fogadni, mert a Lencsési Közösségi Házban ez az egyik legerősebb időszak, amikor szinte naponta követik egymást a különböző programok” – mondja Takács Péter.

 

Galéria

 

Az intézmény vezetője hozzáteszi, ezúttal Nagy Emese kollégával az adventi hangulatot próbálták megidézni külső látványosságként, például kigyúltak a házban az ünnepi fények.

„A tanácskozó termünkben egy betlehemi installáció tekinthető meg, amelyhez a Napsugár bábszínház biztosította a kellékeket. Illetve a többi ablak előtt azt láthatjuk, hogy megérkeztek az első hópihék – noha a Lencsésire még nem. Mindenesetre ezzel a gesztussal kívánunk a lakótelep lakóinak és a város polgárainak boldog karácsonyt!” – fogalmaz.

További programok »

Itthon

Balázsék a Korzó térről ébresztették Békéscsabát

Az egyik kereskedelmi rádió nagyágyúi szeptember utolsó hétfőjét a békési megyeszékhelyen indították. A tiszteletbeli békéscsabai nevű Sebestyén Balázs, a tiszteletbeli békéscsabai, ám újkígyósi III. Rákóczi Feri és a tiszteletre méltó harmadik úr, azaz Vadon Jani ismét nagyot ment.
2021. szeptember 27. 19:04
FEL