Kick-box Európa-bajnokság: Érem-közelben

2018. november 22. 10:28 | behir.hu

Mariborban a keddi, meglehetősen szerény kezdő nap után szerdán felpörögtek az események. A legtöbb súlycsoportban a versenyzők már a legjobb négybe jutottak be. Zsúfolt napjuk volt a versenyzőknek és a bírói karnak is. Meg kell említeni, hogy versenybíróink is jól helytállnak az Eb nagyüzemében, méltóan az eddigi hagyományokhoz.

 A csütörtöki napon Hídvégi Nándor  a görög Theotokatos Panagiotis ellen próbálta kivívni a legjobb négybe jutást, azonban ez a próba most nem sikerült. Nándi inkább kézzel jó és eredményes, a görög fiú pedig ugyanolyan jó kéztechnikás, de emellett remekül rúg is, és végül ez döntött. Hídvégi nem tudott mit kezdeni a görög lábak ellen, s ráadásul ellenfele erre építve végig irányította a mérkőzést. Hídvégi Nándor részére így véget ért az Európa-bajnokság, de emelt fővel jöhet haza, hiszen edzésmunkája példaértékű volt, s az év folyamán számos versenyen bizonyított. A jobb előtt viszont meg kell hajolni.

Opauszki Dávid

Szerencsére nem marad a megye érem nélkül, hiszen Opauszki Dávid a négybe kerülve csütörtökön a döntőért vív majd olasz ellenfelével, és bármelyikük győzhet.

 

Szerdai eredmény

Point-fighting szabályrendszer:

63 kg Hídvégi Nándor – Theotokatos Panagiotis (Görögország) 2:10

 

Csütörtöki program:

89 kg Opauszki Dávid – Roberto Guiducci (Olaszország) a döntőbe jutásért

Puszta kezes „HARD” formagyakorlat: Puravecz Péter

 

További programok »

FEL