Elkezdődött a kick-box Európa-bajnokság, Békés megyei sportolók is küzdenek

2018. november 20. 09:21 | behir

Szlovénia sportközpontjában, Mariborban elkezdődött a kick-boksz Európa-bajnokság. Megérkezett a magyar válogatott is, és sikeresen túl estek a mérlegelés procedúráján. A keddi megnyitó után kezdődő selejtezőkön point-fighting, light-contact, full-contact és zenés formagyakorlat versenyszámokban kezdik el a küzdelmeket.

A több éremesélyest felvonultató magyar válogatottban Békés megyei sportolók is vannak. A Békés Megyei Harcművész Szövetség közleményéből kiderül, hogy a harcosok felkészülését és eltökéltségét nézve komoly esélyt látnak arra, hogy érmekkel térjenek haza. A mezőny a megszokottnak tűnik, a kisebb súlycsoportokban többen, a magasabb súlycsoportokban kevesebben indulnak, ez általánosnak mondható a küzdősportokban. Hídvégi Nándor (point-fighting 63 kg.), Opauszki Dávid (point-fighting 89 kg.) és Puravecz Péter (zenés pusztakezes formagyakorlat) nagy lelkesedéssel és várakozással várja a keddi programot.

 

További programok »

Sport

Ajkáról igazol támadót a Békéscsaba 1912 Előre

Saját nevelésű támadó játékossal bővül az NBII-es Békéscsaba 1912 Előre kerete, aki Ajkáról tér haza a viharsarki együtteshez. A csatár nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az előző szezonban az FC Ajka feljusson az NBIII nyugati csoportjából a másodosztályba. Akkor 19 góllal járult hozzá csapata sikeréhez.
14:01
FEL