Ki akartak lépni az országból, de maradtak

2016. február 10. 07:42 | Fekete Kata

Baleset történt Békésen, Békéscsabán egy férfi lopni akart, Gyulán pedig több körözés alatt állót kapcsoltak le.

Könnyű sérülést szenvedett az a segédmotoros, aki teherautóval ütközött kedden Békésen, a Rákóczi utcában. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 47 éves férfi egy terméket lopott kedden egy békéscsabai áruházból, de az alkalmazottak tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A gyulai közúti határátkelőhelyen február 9-én 8 órakor belépésre jelentkezett egy román állampolgár. Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy a férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság hamis magánokirat felhasználásának megalapozott gyanúja miatt körözi. A 48 éves G. Mariant a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Nem sokkal később ugyancsak a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség munkatársai elfogtak egy tehergépkocsit vezető, török férfit is, akinek a Jászberényi Járásbíróság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelte el a körözését. A 45 éves I. Demirel nem léphetett ki a határon.

Forrás: Police.hu

További programok »

FEL