Ittas járművezetőt és egy körözött svájci férfit csíptek nyakon a rendőrök

2022. október 20. 12:16 | behir

Gyulán ittas járművezetés gyanúja miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. október 19-én 22 óra 30 perc körül Gyulán, a Henyei Miklós utcában. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő gyulai férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 36 éves járművezetőt a rendőrjárőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

Gyulán, a Munkácsy Mihály utca és az Ecsedi utca kereszteződésében 2022. október 19-én 8 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy férfit, akinek körözését rendelték el a svájci hatóságok. A 32 éves svájci férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Röplabda: Több korosztály küzdött a Gyula kupáért

Szombaton rendezték meg a 2023. évi Békés Megyei Nyílt Amatőr Röplabda Bajnokságot, amelynek tétje a Gyula kupa megszerzése volt. A verseny célja az volt, hogy lehetőséget biztosítson a röplabda rendszeres és versenyszerű űzésére, illetve a sportág megyei, regionális népszerűsítése.
2023. február 4. 18:30
FEL