Kézilabda: Súlyos csabai vereség Vácott

A Békéscsabai Előre NKSE továbbra sem szerzett pontot idegenbeli bajnoki mérkőzésen ebben a szezonban. A lila-fehérek Vácott gyorsan nagy hátrányba kerültek, a Duna-parti gárda már a félidőben 28-10-re vezetett, végül pedig 48-28-ra diadalmaskodott.

Villámkezdést produkált a váci gárda, a 4. percben már 5-0 volt az állás. A házigazda nagy tempóban termelte a gólokat, a 17. percben már tíz volt a különbség. Szilágyi Zoltán gárdája a játékrész hajrájában is jól teljesített, egy 7-1-es sorozattal tovább növelte az előnyét, a félidei 28-10-es állást az utolsó másodpercben szerzett góllal Karoline De Souza állította be.

A második játékrészt is a Pest megyei gárda nyitotta jobban, Kovács Patrícia találatával először volt húsz a két csapat között (32-12). Ezt követően ugyan már nem nőtt tovább a különbség, de a csabaiak csap percekre tudtak közelebb zárkózni.

A Vác kiütéses, 48-28-as győzelmet aratott a Békéscsabával szemben. A mérkőzés legeredményesebb játékosa a csabai Gidai Eszter lett nyolc találattal, a hazaiaknál Sanja Radosavljevic hét, Pappné Szamoránsky Piroska pedig hat találatig jutott.

A lila-fehérek április 14-én, hazai pályán  a Fehérvár ellen javíthatnak majd.

 

Megosztás:

Címke: , , , ,