Kézilabda: Öt meccse veretlen a Békéscsabai Előre NKSE - galériával

2021. október 16. 22:22 | Papp Ádám Sándor

Újabb győzelmet aratott a női kézilabda NB I/B-ben szereplő Békéscsabai Előre NKSE szombaton a Tempo KSE otthonában, a bajnokság 5. fordulójában.

Kemény, eredményes és ellenállhatatlan játékkal kezdte az összecsapást a Békéscsabai Előre NKSE. A csabai lányok szerezték a találkozó első 5 gólját, így 8 perc játék után 5:0-s eredményt mutatott az eredményjelző. A 18. percre tovább nőtt a csapatok közötti különbség, a viharsarkiak 11:4-re vittek. A következő pár percben ugyan faragott hátrányából a házigazda, a félidő utolsó harmada a Békéscsabáé volt, amely megnyugtató 17:8-as előnnyel a birtokára mehetett a nagyszünetre.

A fordulást követően is Papp Bálint együttese irányított, a 47. percben tízzel is vezetett a vendég gárda. A mérkőzés végére már csak az volt a kérdés, hogy hány gól lesz a csapatok közül. A Békéscsabai Előre NKSE végül 31:17-re múlta felül a Tempo KSE együttesét.

A csabai lányok továbbra is őrzik veretlenségüket a másodosztályban, legközelebb október 22-én pénteken 18 órától lépnek pályára, amikor a Csepel csapata érkezik a Városi Sportcsarnokba.

Galéria

További programok »

Sport

Szarvas Szancsó János az új Auróra klip egyik főszereplője

Tagja volt az 1988-as kupagyőztes, valamint az 1994-es bajnoki 3. helyezett csabai Előrének. 1996 és 2000 között Győrött focizott. Szarvas Szancsó most egy újabb arcát mutatja meg: főszerepet játszik a Győri Auróra zenekar Helló, szia! klipjében. (Sportban, rakkenrólban feketepont jár a magázódásért.)
2021. november 29. 15:35
FEL