Kézilabda: orosházi győzelem a Békés elleni felkészülési mérkőzésen

2021. augusztus 18. 11:38 | Papp Ádám Sándor

Az Orosházi FKSE-Tokai NB I/B-s férfi kézilabdacsapata felkészülési mérkőzésen fogadta az Optimum Solar-Békési FKC gárdáját kedden.

Az orosházi együttes weboldalán közzétett tudósításban olvasható, hogy Kovács Attila csapata ezúttal sem volt teljes: irányító nélkül játszottak, de jól megoldották a híányzók pótlását. 

A vendégek kezdték jobban a találkozót, de a félidő közepére feljavult az Orosháza védekezésben és támadásban is, így a 15. percben 10:7-es hazai előnyt mutatott az eredményjelző. A játékrész végére tovább növelte előnyét Kovács Attila együttese, amely magabiztos 18:12-es előnyből várhatta a folytatást.

A második félidőt is jobban kezdte a Békés, kettőre csökkent zöld-sárgák előnye. A 40. percre sikerült négyre növelni a fórt, amely a mérkőzés végéig tovább duzzadt. Kovács Attila minden játékosának adott lehetőséget és cserék éltek is ezzel. A Békés lelkes volt, mindent megpróbált, de bármilyen összeállításban is volt a pályán az OFKSE, nem tudtak közelebb férkőzni, sőt nőtt a különbség.

Kovács Attila: – Küzdelmes mérkőzésen sok pontatlanság csúszott a befejezéseinkbe, és védekezésben is elkövettünk néhány gyermeteg hibát. Összességében mégis elégedett vagyok, mert azok a játékosok is megállták a helyüket, akik ezúttal számukra szokatlan szerepkörben játszottak.

Padla József: – Hasznos edzőmérkőzést játszottunk, az előzőhöz hasonlóan jó tempójú, agresszív kézilabdát játszottunk. Köszönjük az Orosházának a lehetőséget, sok sikert kívánok nekik a folytatásban!

További programok »

FEL