Kézilabda: Megyei rangadó a másodosztályban

2021. október 1. 15:39 | Papp Ádám Sándor

Megyei rangadóval folytatódnak a női kézilabda másodosztály küzdelmei. A Békéscsabai Előre NKSE az Orosházi NKC együttesét fogadja szombat este a bajnokság 4. fordulójában. A két együttes a felkészülési időszak végén játszott egymással legutóbb, akkor a csabaiak hagyták el győztesen a pályát.

A Békéscsabai Előre NKSE a 2021/22-es bajnoki kiírásban jelenleg a tabella 1. helyén áll 6 megszerzett ponttal. A csabai lányok eddigi mind a három mérkőzésüket sikerrel zárták, legutóbb az Algyő együttesét múlták felül 25:23-ra. A lilák a másik Békés megyei másodosztályú csapatot, az Orosházát fogadják. Csizmadia Fanni, a csabaiak kapusa az előző szezonban mindkét együttesnél rendszeresen szerephez jutott.

– Nekem ez egy plusz motivációt fog adni, ismerem az orosházi lányokat, ők is ismernek engem. Ezt nem hátrányként, hanem előnyként fogom fel. Örülök, hogy ellenük játszhatok – fogalmazott a hálóőr.

Az Orosháza a tabella 4. pozíciójából várja az összecsapást, miután az első három fordulóban két győzelmet aratott.

– Én úgy gondolom, hogy a védekezésünknek kell hatékonyan működni és abból gyors, lerohanás gólokat kellene elérnünk. Meg kell akadályoznunk az ők szervezett, tudatos támadójátékukat. A támadásainkat tekintve pedig a helyzeteinket jobban kell értékesíteni – emelte ki Papp Bálint vezetőedző.

A Békéscsabai Előre NKSE – Orosházi NKC bajnoki mérkőzés szombaton 17 órától kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

 

További programok »

FEL