Kézilabda: Érden folytatja a kupát a Békéscsaba

2021. február 1. 15:01 | Kovács Dávid

A Magyar Kézilabda Szövetség kisorsolta a 2020/21-es Magyar Kupa 4. fordulójának párosításait - írja a hazai szövetség hivatalos oldala.

A csabai együttes a szezonban első, tétmérkőzésen aratott győzelmével sikerrel vette a kupasorozat 3. fordulóját. Vida Gergő csapata a következő körben az Érd gárdájával csap össze, amelynek az a Horváth Roland a vezetőedzője, aki éppen Békéscsabáról távozott a Pest megyei klubhoz. A szakvezető mellett több korábbi békéscsabai játékos is tagja az érdiek keretének, hiszen Kiss-Walfisch Mercédesz, Mézes Laura, Györkös Rebeka és Kopecz Barbara is a narancssárga-feketéket erősíti. A két együttes a kupacsata előtt, február 7-én vasárnap a bajnokságban is találkozik egymással.

A forduló hivatalos játéknapja február 24., azonban a mérkőzések pontos menetrendje még nem alakult ki. Az idei Magyar Kupában két alsóbb osztályú együttes, a Kozármisleny és a Budaörs jutott el a 4. fordulóba, előbbi a Siófokot, utóbbi a Vácot fogadhatja.

A párosítás:

Érd–EUbility Group-Békéscsabai ENKSE, Kozármisleny SE–Siófok KC, MTK Budapest–Motherson Mosonmagyaróvári KC SE, Kisvárdai Master Good SE-Dunaújvárosi KKA, DVSC SCHAEFFLER–Alba Fehérvár KC, Budaörs KS NKFT–Váci NKSE.

További programok »

FEL