Kézilabda: Elmarad a Békéscsaba - Boglári Akadémia-SZISE bajnoki mérkőzés

2020. november 4. 11:30 | Kovács Dávid

A csabai csapat kötelező mérkőzés előtti tesztjeinek eredményei több játékos és stábtag esetében is pozitív eredményt mutattak.

A Békéscsabai Előre NKSE csapata és stábja hétfőn a kötelezően előírt PCR-tesztelésen vett részt. Az eredmények kedden késő este érkeztek meg és több játékosnál, illetve stábtagnál is pozitív eredmény született – jelentette be közleményében a csabai klub.

A játékoskeret és a szakmai stáb tagjai azonnal karanténba vonultak, az egyesület pedig értesítette a hivatalos szerveket, valamint a vendégcsapattal egyeztetve kérvényezte a szerda délutánra kiírt Boglári Akadémia-SZISE elleni bajnoki találkozó elhalasztását. Az összecsapást a behir.hu közösségi oldalán és a legnépszerűbb videómegosztó oldalon is közvetettük volna.

Vida Gergő együttese legutóbb majdnem egy hónapja, a Kisvárda ellen lépett pályára bajnoki mérkőzésen. Az ezt követő héttől azonban a játékosok és a szakmai stáb tagjai egy pozitív koronavírus-teszt miatt tíz napot karanténban is töltöttek. A csapat már az elmúlt szűk két hétben megfelelő edzésmunkát tudott végezni, ám várhatóan most újabb hosszú kényszerpihenő következik.

 

Sport

FEL