Kézilabda: az orosházi lányok is győzelemmel folytatták a bajnokságot

2021. október 17. 09:26 | Papp Ádám Sándor

Az Oxxo Energy Orosházi NKC együttese fölényes győzelmet aratott a női kézilabda NB I/B-ben pénteken, a Szegedi NKE ellen.

A csabaiakkal azonos osztályban szereplő Orosháza péntek este a Szeged együttesét fogadta hazai pályán. A viharsarki együttes villámrajtot vett a találkozón, a 14. percben 10:3-ra vezetett. A félidő hátralévő részében az orosháziak jól használták ki helyzeteiket és védekezésben is nehezen törte fel őket a vendég csapat, így 20:9-es állással mehettek a felek a szünetre.

A fordulást követően tizenkettőre is növelte előnyét a házigazda, de a többszöri emberhátrány miatt a 42. percben kilencre csökkentette hátrányát a szegedi alakulat. A folytatásban felváltva érkeztek a gólok, majd a végjátékban Antal Jenifer találataival tizenháromra nőtt a különbség, így végül 36:23-as sikert aratott az Orosháza.

A viharsarki együttes győzelmével fellépett a tabella 3. helyére. Herbert Gábor csapata legközelebb október 24-én 18 órától lép pályára, amikor a Tempo KSE gárdáját fogadja hazai pályán.

További programok »

Sport

Szarvas Szancsó János az új Auróra klip egyik főszereplője

Tagja volt az 1988-as kupagyőztes, valamint az 1994-es bajnoki 3. helyezett csabai Előrének. 1996 és 2000 között Győrött focizott. Szarvas Szancsó most egy újabb arcát mutatja meg: főszerepet játszik a Győri Auróra zenekar Helló, szia! klipjében. (Sportban, rakkenrólban feketepont jár a magázódásért.)
2021. november 29. 15:35
FEL