Kézilabda: A BL-címvédő Győr látogat Békéscsabára

2019. október 8. 10:08 | Hidvégi Dávid

A Bajnokok Ligája címvédő, a bajnokságban eddig veretlen és listavezető Győri Audi ETO KC látogat Békéscsabára a női kézilabda NBI ötödik fordulójában.

Az Eubility Group-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabda csapata az idei bajnokságban még nem szerzett pontot, de a szezon eddigi négy meccsén csupán két góllal maradt alul. Kovács Anett – aki a Debrecen ellen maga is három találattal vette ki a részét a küzdelemből – elmondta, hogy csalódott a legutóbbi vereség miatt. A szélső kiemelte: egy BL szintű csapat ellen támadásban és védekezésben is a saját játékukat kell játszaniuk.

– Úgy gondolom, hogy nagyon jó mérkőzést játszottunk, attól függetlenül, hogy kikaptunk. Nem tudtunk pontot szerezni. Az elejétől kezdve küzdöttünk, hajtottunk, sajnos a végére nagyon sok hibát vétettünk és a Debrecen kihasználta ezt a lehetőséget – fogalmazott Kovács Anett.

Az együttes kapusa elmondta, hogy elsősorban taktikailag készülnek a mérkőzésre. Horvát Dorina hozzátette, hogy a legutóbbi bajnoki meccs óta a junior válogatottal és a Debrecennel játszottak felkészülési meccset.

– Ilyenkor nagyon kilátogatnak a meccsre, ami számunkra nagyon jól esik. Jó érzés úgy játszani, hogy tele van a csarnok – nyilatkozta a kapus.

A csabai klub szerdán 18 órakor, várhatóan teltház előtt fogadja a bajnok és BL-címvédő Győrt a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

(Fotó: elorenkse.hu)

További programok »

FEL