A második győzelmére hajt a Békéscsaba Előre NKSE szombaton

2019. november 8. 17:54 | Hidvégi Dávid

A Békéscsaba Előre NKSE a Szent István Sportegyesületet fogadja a női kézilabda NBI kilencedik fordulójában. A csabai gárda legutóbb a bajnokesélyes Siófokkal játszott, de nem sikerült pontokat rabolnia. Szombaton a második győzelmükre hajtanak.

A Békéscsaba Előre NKSE-nek a bajnokságban eddig csupán egyszer sikerült nyernie a Szombathely ellen. Horváth Roland együttese szombaton a tabella utolsó helyén tanyázó budapesti Szent István SE-t fogadja, amely gárda ellen a második győzelemre hajtanak. Kopecz Barbara elmondta: ellenfelük fiatal és tehetséges brigád, akiket nem szabad lebecsülni. A magyar válogatott keretébe is bekerülő átlövő szerint a Szent Istvánnak lendületet adott a legutóbbi Vác elleni pontszerzés.

– Siófokon tudtuk, hogy nem vagyunk a mérkőzés esélyesei. Azt gondolom, hogy hazai pályán, a Szent István ellen csak a győzelem elfogadható, így készültünk egész héten erre a mérkőzésre – fogalmazott Kopecz Barbara.

Bottó Rózsa kiemelte: ez az egyik legfontosabb mérkőzésük a szezonban. A szélső hozzátette: van néhány sérültjük, akik csak a jövő év elejére fognak felépülni. 

– A győzelem nagy lendületet adna és biztos vagyok benne, hogy a következő héten is jó játékot tudnánk mutatni – mondta a játékos.

A Békéscsaba Előre NKSE hazaiak szombaton 18 órakor fogadják a Szent István csapatát Békéscsabán, a városi sportcsarnokban.

További programok »

FEL