Kézilabda: 50 percig partiban volt a Békéscsaba a második helyezett otthonában

2023. november 11. 07:24 | Papp Ádám Sándor

Mosonmagyaróváron folytatta szereplését a női kézilabda NB I-ben a Békéscsabai Előre NKSE péntek este. A csabai kézilabdázók a mérkőzés hajrájáig tartották a lépést a bajnokság második helyezettjével, végül a házigazda 39:30-as sikert aratott.

A mérkőzést nagy lendülettel kezdte a hazai együttes, amely a találkozó 8. percében 7:3-as előnyre tett szert. A következő nyolc perc azonban a csabaiaké volt, akik hatalmas akarattal kézilabdáztak és Szondi Zsófia gólja után már egy találattal jobban álltak ellenfelüknél. A folytatásban fej-fej mellett haladtak a csapatok, a gólgazdag első félidőt követően a Mosonmagyaróvár 20:19-re vezetett.

A második játékrészben is méltó ellenfele volt a csabai csapat a szezont kiválóan kezdő és jelenleg a második helyen álló házigazdának, ugyanis a félidő első két harmadában rendkívül szoros küzdelem alakult ki a pályán. Ugyan az 50. percben még 29:29-es állás volt az eredményjelzőn, a hátralévő játékidőben a hazaiak érvényesítették az akaratukat és végül 39:30-as győzelmet arattak.

A Békéscsabai Előre NKSE legközelebb november 18-án szombaton 18 órától lép pályára, amikor hazai környezetben az MTK Budapest csapatát fogadja. 

További programok »

Sport

FEL