Kettős rangadó a 7.Tv műsorán!

2021. március 26. 16:12 | Hidvégi Dávid

2021. március 27-én szombaton egymás után két első osztályú mérkőzést közvetítünk a 7.Tv-n és a behir.hu online felületein.

Március 27-én szombaton 16 órától lép pályára a Békéscsabai Előre NKSE Kelet-Magyarország legnagyobb női kézilabda rangadóján a városi sportcsarnokban! A csabai lányok az idei bajnokságban három ponttal a kiesést jelentő 14. helyen állnak, míg a Debrecen jelenleg a 7. az NB I-ben és az EHF Európa Liga helyezésekért küzd. Az összecsapást a 7.Tv-n és a behir.hu Facebook és YouTube oldalán nézhetik élőben.

 

 

Élő közvetítésünk itt még nem ér véget, ugyanis a kézilabda rangadó után bő félórával, 18 órától a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE a női Extraliga elődöntőjében lép pályára a Békéscsabai Röplabda Akadémián. A viharsarkiak ellenfele az 1.MCM-Diamant Kaposvár lesz. A BRSE egy győzelemre kerülhet a bajnoki finálétól, ha legyőzi a Somogy megyei csapatot az elődöntő 3. mérkőzésén. A párharc jelenleg 1-1-re áll.

 

További programok »

Sport

Márton Anita kettős érzéssel jött haza az isztambuli Eb-ről – videó

Márton Anita rekorderként hatodik lett az isztambuli kontinensbajnokságon. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club olimpiai bronzérmese, világbajnok súlylökője a hetedik fedettpályás Európa-bajnokságán versenyzett, és idei legjobbját érte el. A sportolóval a Kezdőkör című sportmagazinunkban beszélgettünk.
16:22
FEL