Rendkívüli: Elmarad a Békéscsabai ENKSE mérkőzése, így az élő közvetítés is

2020. március 13. 23:02 | Hidvégi Dávid

A Magyar Kézilabda Szövetség március 14-től felfüggeszti az összes hazai bajnoki és kupamérkőzést. Ez azt jelenti, hogy a szombati Békéscsabai Előre NKSE - Szombathelyi KKA összecsapása elmarad, így tehát a Békéscsabai Médiacentrum élő közvetítése is.

A Magyar Kézilabda Szövetség eredetileg zárt kaput rendelt el, hogy a veszélyhelyzet alatt is az eredeti menetrend szerint játsszák végig a bajnokságokat, de péntek este módosította a döntését. Gyakorlatilag ezzel reagáltak arra, hogy pénteken megállt a világ sportélete, hiszen szinte az összes sporteseményt elhalasztották.

Az MKSZ hivatalos közleménye a következő: A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

Ezzel eldőlt az is, hogy a 7.Tv és a behir.hu szombaton 18 órától nem közvetíti a Békéscsabai Előre NKSE - Szombathelyi KKA NB I-es bajnoki összecsapást, hiszen az elmarad. 

További programok »

FEL