Két hete nem működnek a belső termálvizes medencék a fürdőben

Az MSZP lépéseket sürget, a fürdőnél türelmet kérnek

Két hete nem működik az Árpád fürdő két termálvizes medencéje, ugyanis meghibásodott egy szivattyú. A hibára az MSZP helyi szervezetének elnöke hívta fel a figyelmet, aki szerint mivel nem tud minden szolgáltatást teljes körűen igénybe venni a lakosság, teljes árat sem kellene fizettetnie. Az Árpád fürdő vezetősége közleményben ismerte el a hibát, mint írták, már dolgoznak az elhárításán.

Közel két hete ez a felirat fogadja a látogatókat: a belső termálmedencék műszaki okok miatt nem üzemelnek. A hőkút szivattyújának meghibásodása miatt nem működik a két termálvizes medence. A MSZP békéscsabai szervezetének elnöke a lakosság tájékoztatását hiányolja, de további lépéseket is sürget.

– Azt gondolom, hogy akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, azok teljesárú jegyet kénytelenek váltani. Meg kellene vizsgálni, hogy ha már a szolgáltatás színvonala romlott, akkor ne teljes árú jeggyel kelljen belépnie azoknak, akik szeretnék a fürdőnket használni. Meg kell vizsgálni azt is, hogy azoknak, akik bérletesek, kártérítést nyújtsunk-e – fogalmazott Miklós Attila a fürdő téli bejáratánál tartott sajtótájékoztatón.

Az Árpád fürdő vezetősége közleményben ismerte el a hibát. Azt írták, február 7-én romlott el a forró vizes búvárszivattyú, amelynek cseréjéről gondoskodtak, ám a második szerkezet is megállt. Mint fogalmaztak: erre a hibára nem tudtak előre felkészülni, az eredeti szivattyú javítása jelenleg is zajlik.

A közlemény szerint a belső két termálvizes medencén kívül jelenleg is minden működik. A külső két termálvizes medence rendelkezésre áll, jelenleg nincsenek akkora terhelés alatt, hogy az zavart okozzon a vendégek fürdőbéli kiszolgálásában.

Megosztás:

Címke: , ,