Károkat okozott a hétvégi szél

2020. szeptember 28. 13:05 | behir

Az elmúlt hétvégén több műszaki mentéssel kapcsolatban érkezett segélykérés a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére.

Szombat délelőtt az erős szél miatt fák nagy méretű ágai szakadtak le Békéscsabán a Kazinczy lakótelepen és a Munkácsy utcában- tájékoztat a katasztrófavédelem. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltóság egysége láncfűrész segítségével az ágakat eltávolította. Az eset során senki nem, sérült meg.

Gyomaendrődön is a szél okozott kárt. Szombat délelőtt egy nagy méretű fa szakadt vezetékre és kerékpárútra a Kondorosi úton. Az esethez riasztott helyi önkormányzati tűzoltóság egysége a faágat láncfűrész segítségével eltávolította, az eset során személyi sérülés nem történt.

Ugyancsak szombat délelőtt nagy méretű fa ága hasadt meg Békésen a Táncsics Mihály utcában, veszélyeztetve az alatta közlekedő járókelőket. Az esethez riasztott helyi önkormányzati tűzoltóság egysége a faágat láncfűrész és kihúzós létra segítségével eltávolította. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

További programok »

FEL