Kaposváron kezdi az évet a BRSE

2020. január 17. 12:05 | behir.hu

A megújult csapatnak ez lesz idei első tétmérkőzése.

Pénteken 18 órakor, az Extraligát vezető 1. MCM-Diamant Kaposvár ellen kezdi meg idegenben az idei szereplését az ötszörös magyar bajnok Békéscsabai Röplabda Sportegyesület – írja a klub honlapja.

Molcsányi Ritáék legutóbb alig egy hónapja, a Haladás ellen játszottak tétmérkőzést. A csapat azóta több változáson ment keresztül: az amerikai Ashley Evans és a horvát Barbara Dapic távozott, helyükre Milagros Collar és Tanja Grbic érkezett.

Vasja Samec Lipicer, a BRSE vezetőedzője elmondta, hogy bár időigényes feladat, de jól halad az új játékosok beépítése.

„A lényegi kérdések ezután dőlnek el. Ebben a bajnokságban bármi megtörténhet. Hiszek a csapatban, a végsőkig küzdeni fogunk!” – nyilatkozta a szlovén szakember, amikor az idei célokról kérdeztük.

A Kaposvár keretében is voltak változások: szerdán jelentették be a 192 centi magas amerikai center, Berkeley Dawn Oblad igazolását. A 22 éves játékos az amerikai egyetemi bajnokságban, a Utah színeiben játszott.

A mérkőzést a kapos.hu élőben közvetíti.

További programok »

Sport

Labdarúgás: A Békéscsaba kiütéssel nyerte az Előrék csatáját

Újabb hazai mérkőzés következett a listavezető Békéscsaba 1912 Előre számára a labdarúgó NB III dél-keleti csoportjában, ezúttal a 6. helyen álló BKV Előre látogatott a Viharsarokba. A fővárosiak két vereségből érkeztek Békéscsabára, míg a hazaiak jó formában voltak, hiszen az elmúlt négy mérkőzésüket megnyerték és ebben a naptári évben még nem is szenvedtek vereséget.
2024. április 21. 19:16
FEL