Dapic és Evans elhagyja a BRSE-t, spanyol átló érkezett a helyükre

2020. január 3. 07:29 | Hidvégi Dávid

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület változásokat jelentett be a játékoskeret kapcsán a szezon folytatásában. A csapat vezetése szükséges beavatkozásként tekint a módosításokra.

A BRSE közös megegyezéssel szerződést bontott az őszi szezonban alapembernek számító Barbara Dapiccsal – áll a klub hivatalos közleményében. Az együttes vezetése megköszönte a horvát átló szolgálatait és minden jót kívánt számára a jövőre nézve. Barbara Dapic mellett a tavaly nyáron szerződtetett Ashley Evans is távozhat, akinek munkaviszonyának megszüntetését szintén kezdeményezte a klub. Az amerikai feladót az utolsó két mérkőzésre már nem is nevezte a szakvezetés, helyette Fábián Fanny kezébe került a karmesteri pálca. A BRSE Evanst az utánpótlásból pótolja, miután a 17 esztendős korosztályos válogatott Boskó Ágnes csatlakozott a felnőtt kerethez.

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület egy nagyobb igazolást is bejelentett Milagros Collar személyében, aki jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. A 31 éves, 187 centiméter magas spanyol átló korábban a spanyol, az olasz, a francia, a román és a török bajnokságban is megfordult, míg legutóbb Dél-Koreában szerepelt. A rutinos játékos 2006 és 2018 között a spanyol női röplabda válogatottban is játszott és már edzésben állt az új klubja színeiben.

További programok »

FEL