A BRSE-ben folytatja Kiss Emese

2024. július 10. 17:40 | behir.hu

Tapasztalt centerrel erősített a Swietelsky-Békéscsaba. Az extraligás röplabda csapat a közelmúltban szerződtette Kiss Emesét, a DVTK korábbi játékosát.

– A 28 éves játékos szinte teljes pályafutását szülővárosában, Miskolcon töltötte: az MVSC-nél kezdte karrierjét, majd a DVTK újjáalakulásakor, 2017-ben egyből csatlakozott a csapathoz, melynek színeiben 141-szer lépett pályára. Kiss Emese 2024 elején Veszprémbe szerződött, ahol az NB I-ben a negyedik helyen végzett, onnan teszi át székhelyét Békéscsabára – olvasható a BRSE honlapján.

A békéscsabai egyesület elnöke is méltatta az új centert.

– Ezen a ponton szükséges volt, hogy egy magyar játékossal egészítsük ki a keretet. A piacon végignézve, némi mérlegelés után az egyik jelöltünk Kiss Emese volt, akit a DVTK csapatában már többször láttunk játszani. Örömteli, hogy kölcsönös volt az együttműködési szándék és hamar lezártuk a tárgyalásokat. Így elmondható, hogy egy megfelelő Extra-Ligás tapasztalattal rendelkező magyar centerrel erősítettünk a következő szezonra – hangsúlyozta az átigazolás kapcsán Baran Ádám.

További programok »

FEL