Kálmán Tibor: Régóta parlagon heverő telkek szolgálják majd a közösségépítést

2021. június 14. 14:45 | behir.hu

Békés önkormányzata a telkekkel, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziója a pályázati munkával és jelentős forrásokkal vesz részt a projektben.

 

– Ismét jelentős mérföldkőhöz érkezett együttműködésünk a városunk életében számos színtéren működő Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójával (MPE OCM). A hiánypótló, 20 millió forintos forrásra épülő beruházást az OCM valósítja meg Békés Város Önkormányzata tulajdonát képező ingatlanokon, egy TOP CLLD pályázat keretében – osztotta meg közösségi oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere.

A Soványhát utcai futball és strandröplabda pálya mellett fedett kerékpártároló, térfigyelő kamera rendszer, pályavilágítás és labdafogó hálók is szolgálják majd a kikapcsolódók kényelmét.

A Soványhát utcai pálya. (Fotó: FB/Kálmán Tibor)

További programok »

Egészségügy

Az orosházi kórházban is látogatási tilalom lesz hétfőtől

Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet értesíti a lakosságot, hogy az influenzaszerű tünetek emelkedése miatt 2023. január 30-ától, hétfőtől visszavonásig a kórház összes fekvőbeteg osztályán látogatási tilalom lép érvénybe. A látogatási tilalom alól kivételt képeznek azok, akik írásos igazolással, védőoltási könyvvel igazolják, hogy már legalább két hete felvették az ez évi influenza elleni szezonális védőoltást. A kórház közleményét az alábbiakban olvashatják.
2023. január 27. 13:44
FEL