Kálmán Tibor: A Dánfoki Üdülőközpontot már a nyitásra készítjük elő

2021. június 3. 06:50 | behir.hu

Újításokkal és régi hagyományokkal várja vendégeit a békési üdülőhely.


– A járványügyi korlátozások feloldása nyomán ismét várja a kikapcsolódni, sportolni vágyókat a Dánfoki Üdülőközpont, melynek munkatársaival szerdán áttekintettük a létesítményben megvalósult fejlesztéseket – osztotta meg közösségi oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere. Mint írta, a tábor több új létesítménnyel gazdagodott.

A megújult szabadstrand kibővített szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket. Emellett elkészült a város természeti értékeit bemutató, háromdimenziós vetítőteremmel és konferenciaközponttal kibővített látogatóközpont is , amely rendezvények lebonyolításra egyaránt alkalmas.

A városvezető hozzátette: az eddig beérkezett foglalások azt mutatják, hogy sokan és szívesen választják a pihenésük színteréül Dánfokot.

További programok »

Életmód

Alternatív hajtású járművek a Trefortban

Szeptember 16-a és 22-e között, immáron huszadik alkalommal rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet. A rendezvényen – amely egyben Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampánya – a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése állt a középpontban.
2021. szeptember 20. 15:00
FEL