Kábítószergyanús anyagot találtak egy német férfinél, Békéscsabán

2021. május 5. 09:58 | behir.hu

Egy német férfit igazoltattak a rendőrök Békéscsabán. Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála, és a gyorsteszt eredménye is pozitív lett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kábítószer birtoklás bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 29 éves férfit, akit Békéscsabán, a vasútállomás váróterméből még 2021. január 6-án 21 óra 45 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök.

A német férfi ruházatában növényi törmeléket találtak, és a rendőrkapitányságon végzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála.

A rendőrség a lefoglalt anyag hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatta meg, a vizsgálat eredménye szerint a szárított törmelék kábítószert tartalmazott.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

 
 
 

További programok »

Itthon

Megnyitották a 32. Jókai Napokat

A Békéscsabai Szakképzési Centrumhoz tartozó Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium 32. alkalommal rendezi meg a Jókai Napokat. A 3 napig tartó eseményt április 23-án Szarvas Péter polgármester, míg Bácsfalvi Zoltán festőművész tárlatát Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg.
2024. április 23. 20:06
FEL