Jubileumot ünnepel a Szarvasi Vízi Színház

2020. július 13. 15:16 | behir

Tizedik – jubileumi – évadát kezdte meg idén nyáron a Szarvasi Vízi Színház, amely a világjárvány ellenére színvonalas, teljes idényt felölelő műsorral igyekszik nézőinek 2020 nyarát is emlékezetessé tenni.

A műsor három jól elkülöníthető részből áll: június 12-től július 13-ig a Köszönjük, Magyarország! programsorozat bemutatóit hoztuk el színpadunkra, amelyet a közönség minden este ingyen tekinthet meg. Ezt követően két hétig a Cervinus Theátrum gondoskodik a nézők szórakoztatásáról. Július 28-ától indul a színház nyári fesztiválja, melyben hétköznaponként ingyenes, hétvégenként pedig belépődíjas estekre várják a szarvasiakat és a városba látogatókat – írja közleményében a teátrum.

Azon látogatókat, akik három belépődíjas előadásra jegyet vásároltak, negyedik este Edwin Marton vagy Rákász Gergő ajándékkoncertje közül választhatnak. Akik szeretnének jelen lenni ezeken a hangversenyeken, de nem élhetnek a kedvezménnyel, ötezer forintos áron vehetnek jegyet, így támogatva a teljes összeggel két helyi egyesületet, a Szarvasért Alapítványt és a Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesületét.

További programok »

FEL