Jótékonysági estet rendez az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete

2018. szeptember 27. 19:52 | Kovács Andrea

Együtt gyermekeinkért” címmel  rendez jótékonysági estet az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete. 

 

 

A egyesület 2011 májusában alakult és azóta számtalan jótékonysági célra gyűjtöttek már. Mint azt Juhász Zoltán, az egyesület elnöke kifejtette:  jó volt látni, amikor a rászoruló gyerekeknek főztek, hiszen később pozitív visszajelzéseket kaptak. Számára a legnagyobb élmény az volt, amikor a koraszülött mentőautóra szerveztek gyűjtést. A cukrászok összefogásával az ország számos pontjáról küldtek összesen 2500 szelet süteményt, amelyek eladása után több, mint egymillió forinttal támogatták a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt. Ezek az élmények ösztönözték arra az egyesületet, hogy megszervezzék az első jótékonysági báljukat. 

Az est bevételét a Békés Megyei Központi Kórház gyermekosztályának ajánlják fel. Becsei László, a kórház főigazgatója elmondta: az összegyűjtött pénzből  a gyermekosztályokra infúziós pumpákat szeretnénk vásárolni, betegőrző monitorokat, illetve a véroxigén telítettségét mérő pulzoximétereket.

 

Az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete által szervezett jótékonysági estet október 13-án rendezik a békési, városi sportcsarnokban. Az egyesület az 53200077-11087319 bankszámla számra is várja a felajánlásokat.

További programok »

FEL