Jön a hétvége és újra nyitja kapuit a Ligeti Vásár és Ökobörze

2024. február 7. 18:16 | Fajó Attila

Már lassan hagyománynak számít, de a Körösök Völgye Látogatóközpontba szervezett Ligeti Vásár és Ökobörze mégis párját ritkító rendezvény Békéscsabán. Szombaton 13 órától ismét a Széchenyi ligetben várják a vásározni kívánókat.

A behir.hu felületén nem régiben megjelent cikkben a Ligeti vásár egy fontos szereplőjét, a Körös Kosár bevásárló közösséget énekeltük meg. A most hétvégi programon a közösség kistermelőinek portékái mellett az ökobörzén környezettudatos vásárlást is lebonyolíthatnak a Széchenyi ligetbe látogatók.  

– Egyéves évfordulóját ünnepli kísérő programunk az ökobörze, amelyet tavaly február 11-én rendeztünk meg először. A népszerűsége, amint látjuk töretlen, továbbra is várjuk a ökotudatos vásárlókat és köszönjük mindenkinek az eddigi segítségét – mondta el Gyebnár Emőke, a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület program koordinátora.

A minden hónap második szombatján megrendezett rendezvényen a gyerekek ismét kézműveskedhetnek majd. Most búsómaszkot készíthetnek majd a Tudásfa Animátor Csapat segítségével.

További programok »

FEL