BRSE: Jöhetnek az újabb kihívások

2018. október 12. 16:55 | Szendi Rita

A BRSE újra megvédené bajnoki elsőségét és visszahódítaná a Magyar Kupa serleget, de a nemzetközi mezőnyben is az előrelépés a cél – hangzott el a csabai klub szezonnyitó sajtótájékoztatóján. A klub vezetősége bejelentette a 2018/2019-es csapat névadószponzorát is.

A sajtótájékoztatót az egyesület elnöke, Baran Ádám nyitotta meg, aki már az esemény elején felfedte a klub új névadó támogatóját.

– Örömmel és büszkeséggel jelentem be, hogy a 2018/2019-es szezonban a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület névadó támogatója a Swietelsky Magyarország Kft. lesz – emelte ki Baran Ádám.

Az elnök hozzátette: a megállapodásnak köszönhetően bátrabban tervezhetnek, nem kizárt, hogy hamarosan újabb játékos vagy játékosok csatlakozhatnak az együtteshez. A csapat kapitánya Tálas Zsuzsanna lesz, aki egy éves lengyelországi kitérője után tért vissza a viharsarki gárdához.

– Olyan profi körülmények várnak itt, ami Magyarországon semelyik másik klubnál nem mondható el. Pont ezért is nagy szó, megtiszteltetés egy magyar játékosnak itt játszani, mert ez a klub kiemelkedik a többi magyar klub közül. Itt lehetősége van a játékosnak csak a röplabdára koncentrálni – mondta el a csapat kapitánya, Tálas Zsuzsanna.

A csapat szakmai igazgatója megjegyezte, hogy a nemzetközi kupák mellett a magyar bajnokságban ismét az elsőség a cél.

– Nagyon sok mérkőzésünk van és ez nagyon jó abban a tekintetben, hogy éles mérkőzéseken tudunk edződni, míg az ellenfelünknek csak edzőmérkőzéseik vannak – fogalmazott a klub szakmai igazgatója, Kormos Mihály.

Kormos Mihály szerint a magyar csapatok megerősödésének köszönhetően a bajnoki aranyérem és a Magyar Kupa-elsőség még értékesebbé vált. A szezonnyitó sajtótájékoztatón részt vett Szarvas Péter polgármester is, aki úgy fogalmazott, hogy a csapatnak köszönhetően Békéscsaba neve messzire eljutott.

További programok »

FEL