Röplabda: Finn ellenféllel találkozik a BRSE a röplabda CEV Kupában

2020. augusztus 21. 14:34 | behir

A Swietelsky-Békéscsabai RSE az LPV Huittinennel találkozik a második számú európai röplabda kupasorozat, a CEV Kupa első fordulójában. A Fatum Nyíregyháza egy Bajnokok Ligája-selejtezős csapattal mérheti össze tudását.

Az előző évek kiemelkedő eredményeinek köszönhetően a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE kiemeltként várta a sorsolást, csakúgy mint a Nyíregyháza, így mindkét együttes hazai pályán játszhatja a visszavágót. A csabai csapat finn riválisa a harmadik helyet érte el a finn pontvadászatban, soraikban számos idegenlégióssal. A BRSE az előző szezonban a harmadik számú európai kupasorozat, a Challenge Kupa negyeddöntőjéig jutott.

A Fatum Nyíregyháza ellenfelére a BL-selejtező első köre után, legkésőbb október 1-jén derül fény: a szabolcsiak a német Allianz MTV Stuttgart és a fehérorosz Mincsanka Minszk párharcának vesztesével találkoznak november 10-12. és november 24-26. között.

A férfi Challenge Kupában érdekelt Vegyész RC Kazincbarcika - az eredeti kiírás szerint - november 3-5. és 10-12. között a portugál Sport Lisboa e Benfica együttesével találkozik, és idegenben kezdi a párharcot.

A nők között az 1. MCM-Diamant Kaposvár a 32-es főtábla első körében kiemeltként nem lép pályára. A nyolcaddöntőben a lett Rigas Volejbola Skola és a cseh TJ Ostrava párharcának győztesével csap majd össze Sasa Nedeljkovic csapata december 8. és 10., valamint december 22. és 24. között úgy, hogy a visszavágót hazai pályán vívja.

A dátumok, illetve a helyszínek a járványhelyzet függvényében változhatnak.

 

Forrás: MTI

 

További programok »

Sport

Szarvas Szancsó János az új Auróra klip egyik főszereplője

Tagja volt az 1988-as kupagyőztes, valamint az 1994-es bajnoki 3. helyezett csabai Előrének. 1996 és 2000 között Győrött focizott. Szarvas Szancsó most egy újabb arcát mutatja meg: főszerepet játszik a Győri Auróra zenekar Helló, szia! klipjében. (Sportban, rakkenrólban feketepont jár a magázódásért.)
2021. november 29. 15:35
FEL