Jelentős menetrendváltozás a DAKK-nál

2019. április 23. 17:37 | behir

Április 28-ától a menetrend szerinti buszokkal a jelenleginél 45 perccel rövidebb lesz a menetidő Budapest és a dél-alföldi városok között – tájékoztat a Dél-Alföldi Közlekedési Központ Zrt. A közleményben az áll, hogy vasárnaptól 12 darab új expresszjárat közlekedik a főváros, valamint Makó, Hódmezővásárhely, Szentes és Csongrád között.

A DAKK az országos autóbuszokhoz biztosít kedvezőbb csatlakozási kapcsolatokat azzal, hogy többek között a Kecskemét-Kunszentmárton-Szarvas-Békéscsaba járat is új, ütemes menetrend szerint közlekedik vasárnaptól.

A közlekedési társaság emellett jelentősen megváltoztatta a távolsági és helyközi járatainak menetrendjét is április 7-től. Megszűnt az 10 órakor Békéscsabáról Egerbe, valamint 15 órakor visszafele induló járat. Ugyancsak megszűntették a 14 óra 10 perckor induló Miskolc-Debrecen-Békéscsaba-Szeged járatot, helyette a Miskolc-Békéscsaba autóbusz közlekedik, amelyről átszállási lehetőséget biztosítanak Szeged felé. Továbbá nem közlekedik a 20 óra 20 perckor induló Békéscsaba-Mezőberény-Dévaványa, és a 14 óra 30 perckor Mezőkovácsházáról Békéscsabára induló járat sem április 7-től. A közleményben számos menetidő-korrekciót jelentett be a közlekedési társaság, ezért arra kéri a lakosságot, hogy utazás előtt tájékozódjanak az aktuális menetrendről.

További programok »

FEL