Erre figyeljen, ha júniustól Szeged felől vagy felé vonatozik Békéscsabáról!

2021. május 25. 11:02 | behir

Pályakarbantartási munkálatok miatt néhány napig vonatpótló autóbuszra kell szállni Telekgerendás és Békéscsaba állomások között.

A MÁVINFORM arról tájékoztatott, hogy 2021. június 1-től 2021. június 5-ig Telekgerendás és Békéscsaba állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 135 Szeged-Békéscsaba vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Ez azt jelenti, hogy a két állomás között ezen időszak alatt vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Az állami vasúttársaság közleménye szerint Békéscsaba állomáson a vonatpótló buszok közlekedése miatt Budapest felől/felé a megszokott csatlakozások nem vehetőek igénybe a vágányzár ideje alatt! 

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu honlapon.

További programok »

Itthon

PM: a februári adóvisszatérítéshez most 180 ezer szülőtől vár adatokat a NAV

z adóhivatal segít abban, hogy minden érintett február 15-ig visszakapja az idén befizetett adóját, ezért a napokban mintegy 180 ezer szülőnek küld tájékoztatást. Az érintetteknek csak annyi a teendőjük, hogy 2021. december 31-ig kitöltik a VISSZADO-nyilatkozatot - tájékoztatta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.
11:40
FEL