Ittasan vezettek, elvették a jogosítványukat

Ittas járművezetés gyanúja Békésen és Méhkeréken, biztonsági intézkedés Gyulán.

A rendőrök két férfit állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében, június 2-án. A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, 8 óra 15 perc körül személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi, akinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi jogosítványát bevonták és büntetőeljárást indítottak ellene – írja a police.hu.

Ezután, Békésen a Táncsics Mihály utcából, 23 óra előtt néhány perccel állítottak elő a rendőrjárőrök egy férfit, aki szintén személyautóval közlekedett. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a vezetői engedélyét.

Rendőri segítséggel vittek kivizsgálásra kórházba a mentők 2019. június 2-án egy idős férfit Gyulán. A férfi tanyán él, a házához vezető út azonban járhatatlan volt, a mentőszolgálat ezért hívta a rendőrséget. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei egy olyan szolgálati autóval, amellyel be tudtak jutni a férfihoz, kivitték őt a mentőautóig.

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,