Isten hozott, Hédi baba!

2020. február 27. 15:12 | Mikóczy Erika

A baba a háznál az öröm forrása, a béke és a szerelem hírnöke, az ártatlanság nyugvóhelye a Földön, az angyalok és az emberek közötti kapocs – írta Martin Fraquhar Tupper, és aki tartott már egy újszülöttet, egy apró gyermeket a kezében, az tudja, hogy ez valóban így van.

Hatalmas öröm minden új élet, minden kisgyermek érkezése a családban.

Azonban talán semmi máshoz nem hasonlítható az az érzés, amikor egy férfi és egy nő az első baba megérkezésével először válik szülővé, anyává és apává.

A Békéscsabai Médiacentrumban operatőr kollégánk, Ujházi György most éppen ezt a csodát élheti át, ugyanis február 26-án, 3300 grammal és 50 centiméterrel megszületett a kislánya, Ujházi Hédi.

A baba és az anyuka, Ujházi-Orczifalvi Kitti is jól vannak; hálásak az orvosnak, a kórház, a szülészet-nőgyógyászat munkatársainak, akik a szülésnél mindvégig segítették, bátorították őket.

Mivel az influenzajárvány miatt látogatási tilalom van a kórházban, az újdonsült anyuka és apuka alig várja, hogy pár nap múlva otthon ízlelgethesse, milyen érzés is szülőnek lenni. 

Isten hozott, Hédi baba! Hozz sok örömet a családodba és erre a világra!

További programok »

Itthon

Hősök Napja Rekordkísérlet – 300 plazmaadás egy nap alatt

A hároméves Plazma Center Békéscsaba rekordkísérletre készült október 22-én, csütörtökön. Az ötlet egy szolnoki eseményből származott, ahol a központ nyáron több, mint 400 plazmadadást teljesített egy nap alatt, ezzel bekerülve a Magyar Rekordok Könyvébe.
12:10
FEL