Akinek szerencséje van, ismét nyerhet a csabai bevásárlóközpontban

2022. október 5. 16:13 | Szabó Judit

Itt van az ősz, itt van újra, kuponnapokra invitálnak újra! A Glamour-napokhoz kapcsolódva nyereményjátékkal is készülnek a szervezők. Hrabovszki György, a békéscsabai bevásárlóközpont igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a gyerekeknek is készülnek számos programmal.

Október hatodika és kilencedike között ismét a kedvezményes vásárlásról, az őszi divatról, a programokról és a garantált jó hangulatról fog szólni minden Békéscsaba legnagyobb bevásárlóközpontjában. A szervezők igyekeztek a hagyományokat is belecsempészve, új motívumokkal színesíteni a programokat. 

– A Csaba Center a megnyitása óta nemcsak egy egyszerű bevásárlóközpont, ennél sokkal több. Egy olyan találkozási pont is, ahol az emberek a vásárlás mellett vagy után nyugodtan tudnak beszélgetni, leülni, egy kicsit időt tölteni. Nagyon fontos számunkra az, hogy a békéscsabaiak, a Békés megyeiek és az ideérkezők megfelelően tudjanak kikapcsolódni, szórakozni – emelte ki Hrabovszki György.

Idén kicsit más jellegű programot állítottak össze a szervezők, mint a korábbi években. Az aula pénteken és szombaton este színpaddá alakul át, ugyanis a kedvezményes vásárlás mellett színpadi programokkal is készülnek a látogatóknak. Pénteken fél 5-től a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium művészeti tagozatos diákjainak saját tervezésű ruhabemutatóját láthatják majd. Pénteken és szombaton este 7 órától két különböző showműsorral készül Danny Blue, Magyarország legismertebb mentalistája. 

Szintén újdonság az Őszi kuponnapokon, hogy családi nappal is várják az érdeklődőket. A kuponnapok utolsó napján, vasárnap délelőtt 10 órától délután három óráig a BSZC Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola diákjainak közreműködésével a gyerekeknek ingyenes csillámtetoválással, a hölgyeknek pedig frizurakészítéssel kedveskednek. Eközben tíz órától az Apacuka zenekar, 11.30-tól pedig Tücsök Peti és Hangya Levi szórakoztatja majd a gyerekeket. 

Vasárnap a délután folyamán főként a hölgyeknek, az anyukáknak és a sportkedvelőknek kedveznek. Fél kettőtől Rubint Réka alakreform edzésén vehetnek részt azok, akik október 6-9-e között ötezer forint feletti blokkal regisztrálnak az információs pultban. Továbbá idén is újra nyithatóak a Szerencse Kulcsa széfek. Aki a héten a bevásárlóközpont üzleteiben vásárol legalább ötezer forint feletti értékben, az húzhat egy kódot az információs pultnál és beütheti azt a széfbe. Ha a kód helyes, a széf kinyílik a vásárló pedig nyerhet.

A játék október 9-ig tart, vagy addig amíg minden nyeremény gazdára nem talál. A programokról részletesen a www.csabacenter.hu oldalon tájékozódhatnak, ahol a Csaba Center applikációról is hasznos információkat találhatnak. 

 

Fotó: behir.hu

 

További programok »

Itthon

Megtartották az Év Kiváló Magyar Méze döntőjét Gyulán

Tavaly 360 mézet, idén 448-at kellett értékelnie a zsűrinek az Év Kiváló Magyar Méze Mézverseny első fordulójában Gyulán, amely új csúcsnak számít. A győztesről a december 3-ai második fordulóban döntenek, míg a hivatalos eredményhirdetést december 10-én, szombaton, a 13. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon tartják meg. A szombati értékelésen 60 munkával kellett a zsűrinek megbirkóznia.
16:08
FEL