Őszi Divatnapok és Akciók Éjszakái a Csaba Centerben

2019. október 9. 12:04 | behir

A Csaba Center október 11-12-én Őszi Divatnapokkal és Akciók Éjszakáival várja az érdeklődőket, amely idén is összekapcsolódik a Glamour Napokkal. A részletekről Hrabovszki György igazgató tartott tájékoztatót szerdán.

Szinte minden változatlan a Glamour kuponok körül, hiszen csütörtöktől már az összes olyan Csaba Centerben található üzlet elfogadja a kuponokat, amely a Glamour partnere. Október 11-én és 12-én pedig az Őszi Divatnapok és Akciók Éjszakái rendzevénnyel is várják az akciókra vadászó vásárlókat.

 

 

Hrabovszki György kiemelte, hogy a színpadon a „főszerep” természetesen most is a divaté lesz. A kifutón a legújabb őszi-téli színekből és anyagokból készült kollekciók jelennek meg az M-Event Rendezvényszervező Iroda modelljei és a FitDance Center Tánciskola táncosainak bemutatásában.

A programokat mindkét napon fitness- és táncbemutatókkal színesítik: fellép a Center Fitness aerobic és jumpfit csapata, részesei lehetünk egy cardio challeng-nek is. Fellépnek az Energy Dance Cool, a New Feeling Dance School és a FitDance Center Tánciskola apróságai és versenytáncosai is.

 

 

Mint minden évben, így az idén is gondoltak a legkisebbekre is, hiszen a gyermekek részére ingyenes arcfestés, csillámtetoválás, hajfonat-készítés lesz a Békéscsabai SZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája kozmetikus és fodrász tanulóinak közreműködésében.

A két nap háziasszonya Dombovári Vanda, aki nem először látja el műsorvezetői teendőit a Csaba Center színpadán.

A divat- és táncbemutatók mellett  sztárvendégekkel is kedveskednek a látogatóknak. Pénteken 20 órától Tolvai Reni, szombaton 20 órától pedig Kocsis Tibor lép színpadra.

A Csaba Center üzleteinek a többsége mindkét este 17 órától 21 óráig egyedi akciókkal várja a vásárlókat, akik az „Akciók Éjszakái” keretében több mint 60 üzletben 20%, 30%, 40%, 50%, 60%, vagy akár 70% kedvezménnyel is vásárolhatnak.

Idén is összeállítottak egy „kedvezménytérképet”, amely az üzletek akcióit tartalmazza. Online felületeiken - www.csabacenter.hu és facebook.com/csabacenter – a térkép már megtalálható és onnan ki is nyomtatható.

Hrabovszki György néhány hasznos tippel is szolgált azoknak, akik szeretnek vásárolni: a Glamournak 0. napja is van, ami a mai nap, október 9. szerda. Ez azoknak fontos, akik rendelkeznek a kuponokkal és a dm üzletben szeretnének vásárolni, hiszen ezen a napon csak azok a kuponok válthatók be. Egyes üzletek akcióihoz elengedhetetlen a Glamour kupon, így azt érdemes már előre beszerezni.

 

További programok »

Itthon

FEL