Ismét lehet licitálni a koraszülött gyermekek javára

2021. november 25. 14:42 | Vincze Attila

Második alkalommal indított jótékonysági licitet egy gyulai virágkötő műhely a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára. Az online árverés pénteken 10 órakor zárul.

A gyulai Levendula Virágműhely a tavalyi évhez hasonlóan idén is a koraszülöttek világnapja alkalmából tart jótékonysági licitet a saját közösségi oldalán. Az online árveréshez több anyuka és nagymama csatlakozott, így lehet licitálni például masszázskuponra, arckezelésre, különféle olajokra, de van gyümölcskosár és családi fotózás is a felajánlások között. 

– Mivel virágműhely vagyunk, ezért idén egy grincsfát, kopogtatót és egy adventi koszorút ajánlottunk fel, várjuk a licitösszegeket, melyek teljes mértékben a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványhoz jutnak el – fogalmazott Feketéné Hízó Gabriella virágkötő. 

A fürdővárosban található IQ könyvesbolt is csatlakozott a kezdeményezéshez, ők három népszerű kötetet ajánlottak fel. Az árverés lezárultáig az üzletben lehet megtekinteni azokat a tárgyakat, amelyeket árverésre bocsátottak.

– Friss nagymama vagyok, így különösképp szívügyem, hogy ezt az alapítványt ily módon is támogathassuk, és minél szélesebb körben jusson el az emberekhez az, hogy csatlakozzanak a felhíváshoz, hiszen ez egy nagyon fontos cselekedet – mondta Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna, a könyvesbolt vezetője.

A lassan már hagyománnyá váló aukció sikere azt jelzi, hogy a Békés megyeiek magukénak érzik az alapítvány tevékenységét, hisz a szervezet legfőképp különböző adományokból tudja működtetni a koraszülöttmentő-autót.

– Egyre több Békés megyei civil szervezet, illetve magánszemély és cég támogat bennünket, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány nevében hálásan köszönjük – osztotta meg gondolatait dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Az online aukció pénteken 10 óráig tart, míg a licittárgyakat szombaton 10 órakor adják át azoknak, akik a legtöbbet ajánlották értük.

További programok »

FEL