Indul a Békés Advent Expressz – újabb adventi járatot indít a MÁV Bécsbe

2018. november 6. 14:08 | behir

2018-ban első alkalommal indít Békéscsabáról Adventi Élményvonatot a karácsonyi fényekbe öltözött Bécsbe, a MÁV Nosztalgia Kft. A nagy érdeklődésre való tekintettel rögtön kettőt. A december 1-én induló élményvonatra ugyanis a jegyek október közepére elfogytak. A hatalmas népszerűségre való tekintettel egy nappal korábban, november 30-án, pénteken is kifut a szerelvény a békéscsabai vasútállomásról, Békés Advent Expressz néven. 

A MÁV Nosztalgia Kft. 2010-ben indította útnak Budapestről Bécsbe az első Advent Expressz Élményvonatot. Az elmúlt években már több mint harminc teltházas Advent Expressz indult útnak Budapestről, Szegedről és Debrecenből az adventi vásárokba.

A Békés Advent Expressz Élményvonat közvetlen és kényelmes eljutási lehetőséget kínál Bécsbe tartó vendégei számára. Az egynapos utazás során, a vonaton különleges programok, így nosztalgia étkezőkocsi, bulikocsi, totójáték, ingyenes várostérkép, idegenvezető, és egyéb meglepetések várják a vendégeket. Bécsben az egyéni programokon túl fakultatív városnéző séta és nosztalgia villamosos városnéző utazás is színesíti a programot.A vonatra Békéscsabán, Mezőberényben, Gyomán, Mezőtúron, Szolnokon és Cegléden illetve Budapesten, Győrben és Tatabányán lehet felszállni.

A részvételi jegyek megválthatók a békéscsabai, gyulai valamint mezőtúri utazási irodákban, vagy online a www.mavnosztalgia.hu weboldalon.

 

Forrás: MÁV Nosztalgia Kft.

További programok »

Itthon

Mikulásnappal folytatódott a Csabai Advent

Gyerekek és szülők sokasága töltötte meg a Szent István teret advent második vasárnapján. A délutáni rendezvényen többek között a Mikulással is találkozhattak a szerencsések.
2019. december 8. 17:32
FEL