Idős férfin segíteni akaró autósokat keres a rendőrség

2019. november 21. 17:50 | behir

Elesett és megsérült egy idős férfi Békéscsabán. A rendőrség várja annak a két autósnak a jelentkezését, akik segíteni szerettek volna neki.

Békéscsabán, a Penza lakótelepen, 2019. november 20-án 16 óra körül elesett egy idős férfi. Egy sötét színű kombi személygépkocsi megállt, és az autót vezető férfi felajánlotta neki a segítségét, de az elesett férfi elutasította. Ezután megállt egy másik autó is, a szintén sötét színű személygépkocsit egy nő vezette. Az elesett idős férfi a nőtől sem fogadott el segítséget. A rendőrség kéri a személygépkocsi vezetőket, hogy jelentkezzenek a rendőrségen.

Várják továbbá annak a kerékpárosnak a jelentkezését is, aki a történtek idején az Árpád Fürdő felől a Bánszki utca irányába
hajtott.

Jelentkezni lehet a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700), valamint két ingyenes számon, a 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es számán. Minden elérhetőségen a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A rendőrség előre is köszöni a történtek körülményeinek tisztázásához nyújtott segítséget!

 

Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

További programok »

Kék hírek

Közel 100 tő kendert foglaltak le a rendőrök

Hunyán, egy házban 98 tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényt és szárított növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. A férfit, aki a nyomozás eddigi adatai szerint termesztette és fogyasztotta a növényeket, a rendőrség őrizetbe vette.
15:47
FEL