Balesetek és alvó ember kifosztása miatt intézkedtek a rendőrök

2020. május 22. 09:57 | behir

Orosházán kerékpáros és személygépkocsi ütközött, Kétegyházán pedig viilanyoszlopnak ütközött egy férfi akiről kiderült ittasan vezetett. Gyulán az autóbusz-állomáson, padon alvó utas táskáját vette el egy komádi férfi, akit a nyomozók a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosítottak

Orosházán, a Tass utcában, május 21-én 9 óra 30 perc körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett. Kétegyházán, a Toldi utcában, szintén május 21-én, 22 óra körül villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A jármű vezetője nem sérült meg, de az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, ezért a rendőrök előállították. A Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indít ellene.

Fotó: police.hu

 

Gyulán, az autóbusz-állomáson, május 17-én délután ellopták egy férfi táskáját. A 68 éves férfi dolgozni volt, és 14 óra 30 perckor busszal érkezett Békéscsabáról Gyulára, ahonnan tovább akart utazni, de a csatlakozásra négy órát kellett várnia. Leült egy padra és miközben várakozott, elaludt. Miután felébredt észrevette, hogy nincs meg a szatyra, amiben közvetlenül a történtek előtt vásárolt élelmiszerek és a személyes dolgai voltak, ezért hívta a rendőrséget. A szatyrot egy komádi férfi vitte el, akit a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a váróterem biztonsági kamerájának felvétele alapján azonosítottak és május 21-én előállítottak. A 70 éves férfi kihallgatásán beismerte tettét, a rendőrség kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene.

 
Forrás: police.hu

További programok »

FEL