Ittas járművezetés és baleset miatt helyszíneltek a rendőrök

2020. május 26. 09:35 | behir

Békésen balesetnél helyszíneltek, Orosházán és Szeghalmon ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békésen, a Szentpálsor utcában, május 25-én 8 óra körül egy kerékpárral közlekedő nő egy parkoló autó kinyíló ajtajának ütközött és elesett. A mentők a kerékpáros nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békés megyében, május 25-én, két helyen intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Először 14 óra 15 perc körül Orosházán, a Fürdő utcában ellenőriztek egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit. Egy órával később, Szeghalom külterületén, a Füzesgyarmat felé vezető kerékpárúton állítottak meg egy robbanómotoros kerékpárost. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és több légalkoholmérés is igazolta azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök mindkét férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

 

Fotó: police.hu

További programok »

Itthon

Ingyenes lesz a Múzeumok Éjszakája az egészségügyi és szociális dolgozóknak

Ingyenesen vehetnek részt az idei Múzeumok Éjszakája programjain az egészségügyi és a szociális dolgozók - jelentette be közösségi oldalán hétfőn Kásler Miklós. A járvány elleni védekezés első vonalában helytálló szakemberek munkáját ezzel a felajánlással is szeretné elismerni az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
12:51
FEL