Békéscsabán a jelzőlámpánál ütköztek az autók

2018. december 30. 09:16 | behir

Békés megyében, december 29-én három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a 44-es számú főút elkerülője és a Berényi út kereszteződésében, 10 óra 30 perc körül történt baleset - írja a police.hu. Egy személyautó vezetője későn vette észre az előtte forgalmi ok miatt álló kocsisort és nekiment a leghátsó gépkocsinak. Az ütközés erejétől a sorban álló másik két autó is megrongálódott. A balesetben az egyik jármű vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Húsz perccel később, 10 óra 50 perckor Kondoroson, a Csabai út és az Endrődi út kereszteződésében történt baleset. Egy személyautó vezetője balra kanyarodás közben nem adott elsőbbséget a neki szemből érkező kerékpárosnak, aki a kerékpárján fent ülve egyenesen akart továbbmenni. Összeütköztek és a kerékpáros súlyosan megsérült.

Nagykamarás külterületén, 12 óra 50 perckor egy tehergépkocsi a hozzá kapcsolt pótkocsival Medgyesegyháza felől Nagykamarás felé tartott, amikor a járműszerelvény vezetője fékezett, mert balra egy telephelyre akart bekanyarodni. Mikor kanyarodás előtt megállt, a pótkocsi hátuljának ütközött a mögötte haladó személyautó. A balesetben a személygépkocsi vezetője könnyebben megsérült.

 

További programok »

FEL