Ez történt a megyében

2017. szeptember 6. 11:10 | Szabó Rita

Baleset Battonya külterületén, súlyos testi sértés Füzesgyarmaton, garázdaság Békéscsabán.

Battonya külterületén, 2017. szeptember 5-én, 17 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és felborult. A balesetben a jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2017. szeptember 5-én bűnügyi őrizetbe vett egy férfit. A 39 éves B. Sándor füzesgyarmati otthonukban egy késsel megszúrta testvérét, aki az elsődleges orvosi vizsgálat eredménye szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrség B. Sándort súlyos testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2017. szeptember 5-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. A 29 éves szeghalmi férfi Békéscsabán, az Andrássy úton kiabált, szidalmazta a járókelőket és a rendőrök többszöri felszólítására sem hagyta ezt abba. A rendőrség munkatársai garázdaság szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

forrás:police.hu

 

További programok »

Itthon

Két baleset történt Gyula közelében július 8-án

Szerda délelőtt, Gyula Szanazug részén a Kettős-Körös partjáról egy személygépkocsi a folyóba csúszott. Délután Gyulán, a 44-es főút elkerülő szakaszán, az Újkígyósi elágazás irányába egy platós kisteherautó személygépkocsival ütközött.
2020. július 9. 17:48
FEL