Négy balesetnél helyszíneltek a rendőrök pénteken Békés megyében

2018. július 7. 09:58 | behir

Békés megyében július 6-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. 

Békéscsabán, a Gyóni Géza utca és a Csaba utca kereszteződésében, 8 óra 30 perc körül egy kisteherautó nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező kerékpáros férfinak és elütötte. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Füzesgyarmat külterületén, 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és az oldalára borult. A balesetben az autó utasa könnyebben megsérült.

Két órával később Gyulán, a Pósteleki utcában nekiütközött egy személyautó egy kerékpáros férfinak, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Ugyanebben az időben, Békéscsabán, az Andrássy úton egy kerékpáros nő nekihajtott egy álló személygépkocsi kinyíló ajtajának. A nő elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Gyula

Fokozott érdeklődés mellett zajlott a gyulai állásbörze

Egy több mint egymilliárd forint értékű projekt részeként rendeztek szerdán délelőtt, több mint tíz foglalkoztatót felvonultató állásbörzét Gyulán, a Békés Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályának Ady Endre utcai épületében.
14:05
FEL